Interieurstyling: uw interieurstylist als gids

Interieurstyling is een kunst waarin licht, schaduw, meubels, persoonlijke voorwerpen en voorkeuren samenkomen om een ruimte tot leven te brengen. Een interieurstylist ziet uw woning als een uitdagende puzzel, waarbij het doel is een harmonieus geheel te creëren. 

Interieurstyling is een kunst waarin licht, schaduw, meubels, persoonlijke voorwerpen en voorkeuren samenkomen om een ruimte tot leven te brengen. Een interieurstylist ziet uw woning als een uitdagende puzzel, waarbij het doel is een harmonieus geheel te creëren. Hierbij houdt de interieurstylist er rekening mee dat de keuze voor kleuren, stoffen en meubels naadloos aansluit op de wensen van de bewoners. In onze studio komt onze visie op styling tot leven, waarbij de interieurstylist uw onmisbare gids is naar het realiseren van een thuis waarin u zich werkelijk geborgen voelt. 

Stap binnen in onze ‘fascinating’ interieur- en lichtstudio, waar inspiratie de leidraad is. 

1. De uitdaging van het perfecte interieur 

2. Samenstellen van voorkeuren en de ruimte

3. Interieurstylist: begeleiding van start tot finish 

De uitdaging van een perfect interieur

 

Het samenstellen van een interieur is een uitdaging op zich. Voorafgaand aan een verbouwing of verhuizing is het van belang om uw eigen voorkeuren te kennen, maar het selecteren van de juiste combinatie van licht, meubels en persoonlijke voorwerpen blijkt vaak een complexe taak. Onze interieurstylisten staan dan voor u klaar om u te helpen. 

Samenstellen van voorkeuren en de ruimte

 

Onze interieurstylisten bezitten niet alleen uitgebreide kennis en ervaring, maar hebben ook het vermogen om de potentie van een ruimte te zien. Door op strategische momenten gerichte vragen te stellen en doordacht advies te bieden, bewaakt de interieurstylist het totaalplaatje van het project. Hierdoor worden spijtige beslissingen en onnodige investeringen voorkomen. Onze interieurstylisten zijn altijd op de hoogte van innovaties en trends en bieden daarnaast creatieve oplossingen. Hun uitgebreide materiaal- en kleurenkennis komt goed van pas.

Interieurstylist: begeleiding van start tot finish 

 

Bij ons zien we interieurstyling als een collaboratief proces. De interieurstylist staat klaar om uw ideeën en wensen te begrijpen en ze te vertalen naar een visueel en functioneel meesterwerk. Gedurende het proces betrekken we u bij de keuzes. 

Met behulp van ruwe schetsen en 3D-visualisaties laten wij u zien hoe de keuzes van de interieurstylist aansluiten bij uw visie. Of het nu gaat om de perfecte plaatsing van een armatuur in een ontspanningsruimte of het selecteren van meubels voor uw kantoor, wij nemen de tijd om samen alle keuzes te bespreken en waar nodig te optimaliseren. Met eindeloze mogelijkheden en ons streven naar perfectie, ontzorgen wij u graag tijdens het opwindende proces van het creëren van een thuis. 

Bekijk hier al onze interieurstyling projecten. Naast interieurstyling, helpen wij u ook graag met het maken van een  lichtplan en met uw interieurdesign.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of plan een bezoek aan onze studio.

LEES VERDER

externalId=luzano-news-detail-4.2.0&filter[active]=1