Interieurstylist

Licht, schaduw, meubels, persoonlijke voorwerpen en voorkeuren; Er zijn bijzonder veel onderdelen om rekening mee te houden tijdens interieurstyling. Vooral omdat al deze onderdelen een harmonieus geheel moeten vormen dat aansluit op jouw verlangen. Om deze doelstelling te behalen hebben we een studio ontwikkeld. Een studio waarin onze visie op interieurstyling zichtbaar en voelbaar is.

De interieurstylist speelt maximaal in op de potentie van jouw ruimte.

De interieurstylist. Ze is onmisbaar wanneer je een thuis wilt creëren waarin je je ook écht thuis voelt. Een interieurstylist moet precies aanvoelen wat daarvoor jou allemaal voor nodig is. Wij doen dat door je rond te leiden in onze fascinating interieur- en lichtstudio. 

Optimaal gebruik van licht, verrassende toepassingen van materialen in meubel en armatuur en cruciale details die bijdragen aan een harmonieus geheel zijn onderdelen waarmee de interieurstylist of interieurdesigner jou kennis laat maken. Je raakt vanzelf geïnspireerd. Hier begint jouw thuis.

Samen met onze interieurstylist de uitdaging aangaan

Natuurlijk is het goed om voorafgaand aan een verbouwing of verhuizing van jezelf te weten wat je mooi vindt en waar je voorkeur qua licht en meubels naar uit gaat. Maar om hier vervolgens zelf een samenstelling uit te filteren die een onweerstaanbaar interieur vormt, valt niet mee. 

 

De uitdaging zit ‘m in de eindeloze hoeveelheid combinaties die deze aspecten met zich meebrengen. Omdat je gemiddeld genomen niet al te vaak verbouwt of verhuist, vinden wij dat het perfect moet worden wanneer je dat wel doet. Om dat doel te bereiken, is de rol van een interieurstylist van groot belang. 

 

De interieurstylist heeft de potentie van de te bewerken ruimte(s) helder voor ogen en zal hier met uitgebreide kennis en ervaring maximaal op inspelen.

Doe je voordeel met de creativiteit van onze interieurstylist.

Onze interieurstylist bewaakt het totale plaatje van jouw project en staat je met gerichte vragen en adviezen bij op momenten waarop belangrijke (en/of kostbare) beslissingen moeten worden genomen. Op deze manier haal je niets in huis waar je later spijt van krijgt en voorkomen we onnodige investeringen.

 

Daarbij zijn onze interieurstylisten altijd op de hoogte van innovaties, hebben creatieve oplossingen, uitgebreide materiaalkennis op het gebied van licht en meubels en een uitstekend gevoel voor kleurcombinaties. Of je nu kiest voor een verbazend extravagant interieur of juist uit bent op ogenschijnlijk eenvoudig; met onze kennis en kunde helpen we je maar wat graag met jouw project.

 

Wij zien interieurstyling als een proces van samenwerken en daarom is het voor de interieurstylist belangrijk om jouw ideeën en wensen als geen ander te kennen. Tijdens het proces zijn er meerdere momenten waarop jij middels ruwe schetsen of 3D-visualisaties kunt zien of de keuzes van onze interieurstylist nog altijd aansluiten bij jouw visie. En hoe jij je voelt bij de toevoegingen waarvan wij denken dat ze nét voor dat kleine beetje extra verleiding zorgen. Past dat ene armatuur nu eigenlijk wel zo goed in de ruimte waarin jij lekker wilt ontspannen? 

 

IIs dit meubel wel geschikt voor jouw kantoor? Laten we het nog eens met elkaar bespreken, misschien ontbreekt het nog aan bepaalde reliëfs, stoffen of tinten die jou precies dat gevoel geven dat jij in deze ruimte wilt ervaren. De mogelijkheden binnen  zijn eindeloos en wij ontzorgen jou graag hierbij!

Interieurstyling als hét middel om jouw ultieme doel te bereiken.

Volgens onze interieur designer gaat het er niet om wat je met een ruimte doet, maar wat de ruimte met jou doet. Inderdaad, het is jouw samenwerking met onze specialist die uiteindelijk bepalend is voor de interieurstyling, maar die samenwerking is ‘slechts’ het middel waarmee het doel wordt bereikt. En dat doel is het oproepen van puur verlangen naar jouw eigen plek.

Expertises

49857232-adc8-11ed-9ae7-02a24b8d59a7,495446e6-adc8-11ed-9ae7-02a24b8d59a7

Jouw droominterieur begint hier

Wij ontvangen je graag in onze inspirerende studio. Plan snel en eenvoudig je bezoek aan één van onze interieur designers.