De interieurstylist speelt maximaal in op de potentie van jouw ruimte

 

De interieurstylist. Ze is onmisbaar wanneer je een thuis wilt creëren waarin je je ook écht thuis voelt. Een interieurstylist moet precies aanvoelen wat daar voor jou allemaal voor nodig is. Wij doen dat door je rond te leiden in onze realistische interieur- en lichtstudio. Optimaal gebruik van licht, verrassende toepassingen van materialen in meubel en armatuur en cruciale details die bijdragen aan een harmonieus geheel zijn onderdelen waarmee de interieurstylist of interieurdesigner jou kennis laat maken. Je raakt vanzelf geïnspireerd. Hier begint jouw thuis.

Samen met onze interieurstyliste de uitdaging aangaan

 

Natuurlijk is het goed om voorafgaand aan een verbouwing of verhuizing van jezelf te weten wat je mooi vindt en waar je voorkeur qua licht en meubels naar uit gaat. Maar om hier vervolgens zelf een samenstelling uit te filteren die een onweerstaanbaar interieur vormt, valt niet mee. De uitdaging zit ‘m in de eindeloze hoeveelheid combinaties die deze aspecten met zich meebrengen. Omdat je gemiddeld genomen niet al te vaak verbouwt of verhuist, vinden wij dat het perfect moet worden wanneer je dat wel doet. Om dat doel te bereiken, is de rol van een interieurstylist van groot belang. De interieurstylist heeft de potentie van de te bewerken ruimte(s) helder voor ogen en zal hier met uitgebreide kennis en ervaring maximaal op inspelen.

Doe je voordeel met de creativiteit van onze interieurstylist

 

Onze interieurstylist bewaakt het totale plaatje van jouw project en staat je met gerichte vragen en adviezen bij op momenten waarop belangrijke (en/of kostbare) beslissingen moeten worden genomen. Op deze manier haal je niets in huis waar je later spijt van krijgt en voorkomen we onnodige investeringen.

Daarbij zijn onze interieurstylisten altijd op de hoogte van innovaties, hebben creatieve oplossingen, uitgebreide materiaalkennis op het gebied van licht en meubels en een uitstekend gevoel voor kleurcombinaties. Of je nu kiest voor een verbazend extravagant interieur of juist uit bent op ogenschijnlijk eenvoudig; met onze kennis en kunde helpen we je maar wat graag met jouw project. 

Wij zien interieurstyling als een proces van samenwerken en daarom is het voor de interieurstylist belangrijk om jouw ideeën en wensen als geen ander te kennen. Tijdens het proces zijn er meerdere momenten waarop jij middels ruwe schetsen of 3D-visualisaties kunt zien of de keuzes van onze interieurstylist nog altijd aansluiten bij jouw visie. En hoe jij je voelt bij de toevoegingen waarvan wij denken dat ze nét voor dat kleine beetje extra verleiding zorgen. Past dat ene armatuur nu eigenlijk wel zo goed in de ruimte waarin jij lekker wilt ontspannen? Is dit meubel wel geschikt voor jouw kantoor? Laten we het nog eens met elkaar bespreken, misschien ontbreekt het nog aan bepaalde reliëfs, stoffen of tinten die jou precies dat gevoel geven dat jij in deze ruimte wilt ervaren. De mogelijkheden binnen Luzano’s interieurdesign zijn eindeloos. 

Met onze interieurstylist is het interieur van jouw woning of kantoor in goede handen. We kunnen je ontzorgen door de contacten met toeleveranciers over te nemen. Hierin bewaken we de planning, het budget én de kwaliteit. 

Maak een afspraak met onze interieurstylist

Onze interieurstylisten hebben verschillende opdrachtgevers mogen adviseren en ondersteunen bij de afstyling van hun interieur. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak, kom langs en laat je inspireren!