Interieur Designers

Het creëren van functionele en esthetische aantrekkelijke binnenruimtes. Dat is wat onze interieur designers bereiken. Met de juiste technische kennis en artistiek inzicht voldoen de harmonieuze en gepersonaliseerde gecreëerde omgeving aan de behoeften en smaak van onze klanten.

Laten voelen en laten zien.

‘’De vraag is niet wat je doet met een ruimte, maar wat de ruimte doet met jou.” Het zijn de woorden van onze Interieur Designer Anne Hardeman en ze zijn typerend voor haar rol als binnenhuisarchitect. Ze stelt je vragen waar je zelf niet eerder over nadacht, maar die wel bijdragen aan het perfecte interieurontwerp.

Perfect interieurontwerp

De kracht van ons interieurontwerp zit 'm in het toepassen van verrassende- en functionele bouwkundige indelingen, aangename kamer opstellingen, materiaal- en kleurkeuzes en in de indrukwekkende verlichtingstoepassing. 

Het verlichtingsobject kan hierbij een eyecatcher zijn, maar het zijn vooral de fascinerende licht spellen die kleuren en materialen op intrigerende wijze accentueren.

Wij spelen maximaal in op de potentie van jouw ruimte.                                                               

Nadenken over de functie van een ruimte en zich verplaatsen in de beleving van de persoon die erin gaat wonen. Dat is ons antwoord op de vraag wat een binnenhuisarchitect doet nadat ze kennis heeft gemaakt met jou als klant. Noem het omgevingspsychologie die inspeelt op ‘voelen’ in een wereld waarin het normaal gesproken gaat over ‘zien’. Deze ‘psychologie’ wordt toegepast om logische keuzes te kunnen maken en een comfortabele omgeving te creëren. Iets dat mogelijk is omdat een binnenhuisarchitect over uitgebreide materiaal- en kleurenkennis beschikt.

Zij weet als geen ander wat een ruimte nodig heeft qua verlichting en meubilair en hoe dat in verhouding staat tot bijvoorbeeld de akoestiek. Het maken van 3D-visualisaties is eveneens onlosmakelijk verbonden met de hedendaagse binnenhuisarchitectuur. Tijdens ons interieuradvies krijg jij als klant een perfecte impressie van de mogelijkheden binnen jouw project.

Ontwerpen als proces van samenwerken. 

Omdat interieur designers allemaal een eigen signatuur hebben, is het geen vanzelfsprekendheid dat je met iiedere interieur designer matcht. Zijn of haar stijl moet tenslotte maar net bij die van jou passen om tot een fijne samenwerking én het perfecte interieur te komen. Want dat is waar het in onze visie om draait. Of zoals Anne Hardeman het als interieur designer van Luzano verwoordt: ‘’Wij zijn geen interieur designer die klanten zoeken voor onze ideeën. Integendeel. Ontwerpen zien wij als een proces van samenwerken.” 

lLeer jouw interieurontwerper kennen via een uitgebreid intakegesprek of via een rondleiding in onze inspirerende studio. Omdat we bij Luzano met meerdere interieurmerken samenwerken, hebben we deze betoverende studio kunnen creëren. Deze interieur- en lichtstudio bestaat uit verschillende kameropstellingen die vol staan met originele ontwerpen en verrassende materiaalkeuzes. De kans dat we je kunnen helpen bij het realiseren van je interieur wensen is daardoor groot.

Expertises

externalId=luzano-binnenhuis-architect-9.1.0&filter[active]=1&filter[tags.tag]=expertise

Jouw droom interieur begint hier

Wij ontvangen je graag in onze inspirerende studio. Plan snel en eenvoudig je bezoek aan één van onze designers.