Kantoren. Villa’s. Showrooms. Grootse creaties zijn het. Creaties die vragen om het oog van een designer. De hand van een architect. En het hart van een bondgenoot. Creaties die vragen om een partner die tekent voor het interieur- en lichtontwerp en betrokken blijft tijdens de realisatie.

Als bureau voor interieur- en lichtontwerp doen we niets liever dan ondernemers helpen hun ambities waar te maken. Zakelijk en privé. We zijn geen interieurarchitecten die klanten zoeken voor onze ideeën. Integendeel. Ontwerpen zien wij als een proces van samenwerken. Uw smaak, ambities en specifieke ideeën zijn ons vertrekpunt. Daaraan voegen wij onze creativiteit, technische kennis en jarenlange ervaring toe.

Vanuit zulke samenwerkingen zijn we ooit ontstaan. Oprichter Jacob van Leeuwen trok als licht- en domoticaspecialist samen met ondernemers op bij het creëren van hun ‘eigen wereld’. Als vanzelf ontstond de vraag naar een ander specialisme: interieurarchitectuur. Met de oprichting van Luzano – herkenbaar aan de imposante studio langs de A12 bij Ede – beschikken ambitieuze opdrachtgevers voortaan over een ontwerpstudio in de regio.

Interieurontwerp

Luzano ontwerpt interieurs. Van specifieke ruimten tot complete panden. We creëren de atmosfeer, bedenken de routing, ontwerpen meubels, adviseren bij kleurkeuze en materialisering en blijven betrokken tot en met de styling. Tijdens de realisatie kunnen we zorgdragen voor projectmanagement en directievoering.

Lichtontwerp

Luzano is een specialist in het maken van lichtplannen. Zo’n lichtplan zien we niet (alleen) als een technisch document. Het is de creatieve basis van de atmosfeer in een ruimte. Om die basis te leggen, zijn twee dingen nodig. De creativiteit van een ontwerper én de technische kennis van een licht- en domoticaspecialist. De combinatie van die twee maakt Luzano – en straks: uw interieur – uniek.

Kantoren en villa’s

We tekenen voor de inrichting van kantoren, luxe showrooms en villa’s. Dat doen we voor opdrachtgevers die waarde hechten aan stijl en kwaliteit. We zijn goed in het ontwerpen van exclusieve omgevingen en interieurs voor het hoge segment. Daarbij zijn we pragmatisch genoeg om de juiste aandacht te geven aan vorm én functie. Aan design én comfort.

Studio in Ede

We werken vanuit een studio in Ede waarin u welkom bent. Een studio die u – dankzij de verschillende kameropstellingen – een impressie geeft van onze filosofie. Hier ziet u hoe design, materialisering, meubels, styling, verlichting én domotica samenkomen in een imponerende omgeving. Deze studio kan ook voor u het beginpunt zijn van een inspirerende samenwerking. Bent u onze gast?

Maak kennis

Ons team

Anne Hardeman Luzano

Anne Hardeman

Yvette Nebbeling Luzano

Yvette Nebbeling

Jacob van Leeuwen Luzano

Jacob van Leeuwen

Jacob van Leeuwen

Ambitieuze en perfectionistische opdrachtgevers: inspirerend!

We zien het als een voorrecht om uw ideeën waar te maken. Als u daarbij de lat hoog legt, is ons dat uit het hart gegrepen. Elk detail telt. Een keer kennismaken?

Neem contact op

Kom, bel of mail

Benieuwd of wij de juiste partij zijn om u te ondersteunen? Maak kennis met ons en volg uw hart.

CONTACT

Jacob van Leeuwen
Eigenaar Luzano

Telefoon
+31 (0)318-811-600

Email
info@luzano.nl

 

SOCIAL MEDIA

LOCATIE

Jennerstraat 7
6718 XS Ede

 

OPENINGSTIJDEN

Alle werkdagen geopend van 09.30 uur tot 17.00 uur
Donderdagavond geopend van 17:00 uur tot 21:00 uur
Zaterdag geopend van 10.00 uur tot 16:00 uur