Lichtplan

Luzano heeft het antwoord op uw vragen. Vindt u het lastig om zelf een lichtontwerp te creëren, dan komen onze interieurdesigners u graag helpen om tot een lichtspel te komen dat perfect bij u past. Samenwerkingen met diverse lichtproducenten, zoals Occhio, Delta Light en Kreon, maken dat een lichtadvies op maat binnen handbereik is. Wij beschikken eveneens over installateurs die geen genoegen nemen met minder dan perfectie om uw plaatje compleet te krijgen. 

Laten voelen in plaats van laten zien

U staat er misschien niet zo vaak bij stil, maar een goed lichtplan heeft grote invloed op hoe u een ruimte ervaart en waarneemt. Probeer het gevoel maar eens naar boven te halen dat u ervaart wanneer u een prettig verlichte kamer binnenstapt.

Grote kans dat u zich ontspannen voelt omdat u een fijne atmosfeer ervaart. Precies wat u nastreeft in uw eigen interieur, toch? Met de creativiteit van onze ontwerpers en de technische kennis van de lichtexperts, kunnen wij van Luzano u als geen ander helpen aan een goed doordacht lichtplan. 

Hoewel het logisch klinkt om goed na te denken over verlichting, leert de ervaring dat lichtplannen vaak geen prioriteit krijgen. Bekleding van vloer, wand en raampartijen staat doorgaans hoger op het lijstje. En dat terwijl lichtplannen zelfs meerdere doelen dienen. Met een sterk plan kunt u uw woonkamer, slaapkamer of kantoor van basis-, functionele- én sfeerverlichting voorzien. Deze drie onderdelen zijn dan perfect op elkaar afgestemd.

Expertises

496f3b77-adc8-11ed-9ae7-02a24b8d59a7,495446e6-adc8-11ed-9ae7-02a24b8d59a7

Wil je een lichtplan laten maken?

Onze interieur designers, met al jaren ervaring op het gebied van lichtplannen maken,  hebben veel opdrachtgevers mogen helpen bij de realisatie van hun ultieme lichtplan. 

 

Van complete lichtplannen en armatuurselecties tot ruwe schetsontwerpen. Wij ontvangen je graag in onze creatieve studio. Plan snel en eenvoudig je bezoek aan één van onze interieur designers en lichtplan experts.