Het belang van een lichtonwerp

 

Een karakteristiek interieur creëren is waar het ons allemaal om te doen is en dus mag een goed lichtontwerp niet ontbreken. Het is heel natuurlijk dat je jouw thuis associeert met een omgeving die er vooral goed en gezellig uit moet zien. Wij gaan echter een stap verder en willen het ‘zien’ vervangen door ‘voelen’. Emotie creëren. Iets dat lukt met een lichtontwerp dat fascineert.

Een lichtontwerp dat terugkerend verlangen teweeg brengt

 

Een lichtplan opstellen is één, maar deze vervolgens aankleden met een lichtontwerp vraagt om creativiteit en deskundigheid. Jouw nieuw aan te kleden ruimte moet uniek worden en met de expertise en jarenlange ervaring van de specialisten van Luzano gaat dat lukken. Wij nemen uitgebreid de tijd om exact te begrijpen hoe jouw wensen eruit zien. We gaan een samenwerking met je aan om deze uit te laten komen.

Onze lichtexpert begrijpt de intenties van de binnenhuisarchitect en acteert daarnaar. Zij staat je vanaf het begin tot en met het einde van jouw project bij met lichtadvies op maat. De inbreng van natuurlijk licht dat van buiten komt, de toepassing van de juiste armaturen, verrassende ontwerpen en de perfecte balans tussen licht, schaduw en oppervlakte zijn beslissende aspecten die het verschil maken.. Als vanzelfsprekend rekening houdend met comfort, sfeer en veiligheid. Alles voor een beleving die ervoor zorgt dat je blijft verlangen naar jouw eigen woon- of werkomgeving.

Lichtontwerp voor uitdagende vormen, objecten en leefruimtes

 

Geometrische vormen tot leven wekken met ongrijpbaar licht, dat klinkt spannend toch? Wij vinden dat een verlichtingsontwerp van toegevoegde waarde moet zijn voor jouw huis of kantoor. Het moet meer zijn dan alleen het uitlichten van objecten en het verlichten van ruimtes. Het lichtontwerp moet een sterk geheel vormen. Het moet jou en je gasten onbewust door de ruimtes doen vervoeren. Alsof je nieuwsgierigheid voedt met het lichtontwerp en bijbehorend lichtdesign dat de zintuigen prikkelt. Je wilt het zien, voelen en aanraken. 

Iets dat al mogelijk is op het moment waarop jij besluit voor een professioneel lichtontwerp van Luzano te kiezen. Wij hebben een interieur- en lichtstudio ingericht met daarin een groot aantal armaturen van exclusieve ontwerpers waarmee wij samenwerken. In meerdere realistische settingen kun jij je optimaal laten inspireren door fascinerende ontwerpen en materialen om uiteindelijk tot een ultiem verlichtingsontwerp te komen.

Luzano verzorgt het verlichtingsontwerp van A tot Z

 

Zoals beloofd zijn wij er om je van het begin tot het eind te ondersteunen, welk verlichtingsontwerp je ook kiest. Dat betekent dat we je ook kunnen voorzien van monteurs die de armaturen komen installeren en afmonteren. Dit besteden we uit aan onze partner installateur: Delektro. Wetende dat zij met minder dan perfectie geen genoegen nemen.

Plan eenvoudig een bezoek aan onze studio

We zijn ervan overtuigd dat een bezoek aan onze studio je op ideeën brengt. Onze lichtexperts hebben verschillende opdrachtgevers mogen begeleiden naar hun droom interieur. Kom langs en laat je inspireren!