De lichtexperts van Luzano

 

Ervaren, beproefd, bewezen, deugdelijk. Het zijn definities van het woord ‘expert’ en als het gaat om licht, dan durven wij het predicaat ‘lichtexpert’ op te eisen. Binnen Luzano vind je alles en iedereen die je nodig hebt om een interieur te bewerkstelligen waarin je, mede door een uitgebalanceerd lichtspel, het liefst de hele dag verblijft.

Onze lichtexperts helpen jouw woondroom te verwezenlijken

 

Met de technische kennis van een lichtexpert en de creativiteit van een ontwerper is het mogelijk om een atmosfeer te creëren waarin jij op je best bent. Wij hebben deze specialisten in huis en zij doen niets liever dan jou helpen je woondroom te verwezenlijken. Binnen ons bedrijf zijn we namelijk van mening dat je een uniek interieur verdient waarin aan werkelijk ieder detail is gedacht. Een interieur waaraan je kunt zien dat de lichtexpert perfectie heeft nagestreefd. Een interieur dat uitnodigt om er van te genieten. Iedere dag opnieuw.

Onze lichtexpert als regisseur van het lichtplan

 

De lichtexpert en de ontwerper gaan binnen Luzano hand in hand. Zij vervullen een belangrijke rol bij het lichtadvies dat moet leiden tot het gewenste resultaat. De vraag aan jou is niet wat je doet met een ruimte, maar wat een ruimte doet met jou. Het lichtplan is een essentieel onderdeel van dat vraagstuk. Zonder zo’n plan is de kans klein dat jouw droominterieur écht tot leven komt en dus zijn onze experts daar om dit plan samen met jou op te stellen. 

Basisverlichting, functionele verlichting en sfeerverlichting; waar gebruik je wat en welke armaturen passen daar dan het best bij? Dit zijn vragen waar je misschien nog helemaal geen rekening mee hebt gehouden, maar die wel degelijk een goed antwoord nodig hebben. Het is zeer aannemelijk dat jij als klant geen onderscheid kunt maken tussen deze types verlichting. Precies om die reden kun je blind vertrouwen op de adviezen van onze lichtexpert.

Een exclusieve collectie

 

Het lichtontwerp is eveneens onlosmakelijk verbonden met de zoektocht naar het antwoord op de vraag wat een ruimte met jou doet. Wij werken samen met een groot aantal exclusieve merken en beschikken daardoor zowel direct als indirect over bijzonder veel kennis, goede ideeën als het gaat om materialisering en een gigantische collectie. Eentje die onze lichtexpert overzichtelijk en behapbaar voor je maakt. 

In onze exclusieve interieur- en lichtstudio vind je een fijne greep uit de collecties van onze partners. De studio bevat verschillende kamers opstellingen die vol staan met originele ontwerpen en verrassende materiaalkeuzes. Grote kans dat je hier tegen een ontwerp aanloopt dat de term ‘lichtdesign voor jouw gevoel perfect belichaamt. 

Plan eenvoudig een bezoek aan onze studio

We zijn ervan overtuigd dat een bezoek aan onze studio je op ideeën brengt. Onze lichtexperts hebben verschillende opdrachtgevers mogen begeleiden naar hun droom interieur. Kom langs en laat je inspireren!