Kreon verlegt de aandacht met bescheiden maar invloedrijke verlichting

 

Het verschil in een ruimte maken zonder zelf op te vallen, dat is de filosofie van Kreon. Dit Belgische bedrijf is van mening dat schoonheid niet ontstaat door het toevoegen van een laatste detail, maar juist door deze weg te laten. De lampen hebben daardoor een bescheiden, en tegelijkertijd een invloedrijk karakter. Kreon maakt deel uit van de architectuur van jouw woning of pand. Het draait niet om het ontwerp. Het draait om het te verlichten object en de sfeer en comfort die met de lampen geboden worden.

Ons advies: Kom verlichting van Kreon bekijken in onze studio. Of preciezer: in ons pand. We hebben verschillende verlichtingsoplossingen van Kreon toegepast door ons hele pand, waardoor deze perfect dient als referentie voor jouw beslissing. Kreon verlichting ervaren werkt simpelweg het allerbeste.

Kreon Cana & Holon
Kreon Cana, Holon & Aplis
Kreon Up Circular
Kreon Esprit

Kreon: het assortiment

 

Kreon heeft een uitgebreid assortiment als het gaat om verlichtingsoplossingen. Of het nu gaat om profielsystemen, spots, vloerlampen of inbouwarmaturen; onze partner levert het allemaal in hoogstaande kwaliteit. Geen overtollige details, maar pure focus op architecturale verlichting.

Kreon Dolma
Kreon Dolma & Nuit
Kreon Dolma
Kreon Cadre & Nuit

Kreon verlichting

 

Neem de Kreon Nuit bijvoorbeeld. Een strakke lichtlijn welke kan worden ingebouwd, opgebouwd of gependeld gehangen kan worden. Ook kan het profiel onafhankelijk of gezamenlijk geplaatst worden. Zo ben je in staat om anonieme ruimten, zoals je plafond, een artistiek karakter te geven. De subtiliteit van de Nuit maakt ook dit model van Kreon tijdloos.

Plaats accenten door middel van de Kreon Ato (spots) en je creëert een spannend lichtspel. De inbouwspots die deze collectie kenmerken, zijn met enkele óf dubbele richtlampen te verkrijgen. Deze accentverlichter met eersteklas reflector kan in 360 graden worden gedraaid en in 30 graden worden gekanteld. Geheel in de filosofie van Kreon is de lichtbron van dit model (in de dubbele variant afhankelijk van elkaar te bewegen) stijlvol weggewerkt in de lamp. Het wakkert de nieuwsgierigheid aan; precies waar we bij Luzano van houden.

Ben je op zoek naar meerdere armaturen die je zintuigen doen prikkelen, dat zit je goed in onze interieur- en lichtstudio. Hier tref je collecties van Kreon, maar ook van andere verlichtingsmerken waarmee Luzano samenwerkt aan. Deze presenteren we in een realistische setting om jou een zo goed mogelijk beeld te geven van wat lampen en meubels met jouw gevoel en omgeving doen.

Kreon Nuit & Ato
Kreon Fuga
Kreon Holon
Kreon Esprit

Ook de Esprit-collectie van Kreon is een voorbeeld van armaturen die ons fascineren. Deze bestaat uit drie verschillende typen configuraties en is door zijn slanke horizontale en verticale balken indrukwekkend stijlvol en subtiel. Er is een vrijstaand model (Esprit floor), eentje die aan het plafond bevestigd kan worden (Esprit ceiling) en een hangend model (Esprit pendant). Zowel de Esprit ceiling als de Esprit pendant zijn verkrijgbaar met meerdere lichteenheden op de balk. Deze kunnen los van elkaar in 355 graden worden gedraaid in een willekeurige hoek van 90 graden. Om de lamp geen hoofdrol te laten vervullen in de betreffende ruimte, biedt Kreon meerdere inbouwopties.

Kreon Cadre
Kreon Up Circular

Kreon in onze exclusieve studio

Hebben de armaturen van Kreon je interesse gewekt en ben je nieuwsgierig naar het assortiment?
Breng een vrijblijvend bezoek aan onze interieur- en lichtstudio. Als jarenlange (sparrings)partner van Kreon kunnen we je als geen ander adviseren over de perfecte lampen voor jouw situatie. De subtiliteit van Kreon galmt door ons pand, waardoor je een heldere indruk krijgt van Kreon haar invloed.

Je bent van harte welkom in onze studio.

"In de studio van Luzano kwamen al mijn ideeën tot leven."

Sophie van der Zande | Haarlem

Maak een vrijblijvende afspraak en bekijk Kreon in onze studio

Onze designers adviseren en inspireren je graag. Hun voorliefde voor mooie, kwalitatieve materialen is uitgegroeid tot een studio met de beste en meest hoogwaardige merken. Dankzij deze basis en hun jarenlange ervaring, kunnen onze designers je een frisse dosis aan inspiratie meegeven. We ontvangen je graag!
Bel meteen voor een afspraak óf laat je e-mailadres achter.

Of bel 0318 811 600

Openingstijden Studio
Alle werkdagen geopend van 08:30 uur tot 17:00 uur
*Op aanvraag is een bezoek tijdens avonduren of in het weekend ook mogelijk.

Onze studio

Bekijk op Google Maps

Bekijk andere exclusieve merken in de studio

Logo Occhio
Logo Delta Light
Logo Jacco Maris Logo Brokis
Logo AangenaamXL