Studio verbouwing

ls je onze studio betreedt om jouw plannen te bespreken, betreed je de wereld van onze designers. Een inspirerende omgeving, die je uitdaagt een uniek interieur te creëren.

Luzano heeft sinds 2020 een exclusieve studio langs de A12. Na 3 jaar werd het tijd voor een update. De verbouwing van onze exclusieve studio is vorige maand officieel van start gegaan. 

Inspirerende woonbeleving

De kwaliteit van onze studio blijft uiteraard net zo hoog als je van ons gewend bent! In plaats van de originele vertoning van onze merken en mogelijkheden, zul je in de toekomst een volledige woonbeleving ervaren wanneer je onze studio bezoekt. Je vindt hier merken zoals Occhio, Brokis, Jacco Maris en Kreon. Waarbij de studio hiervoor meer gericht was op domotica en verlichting, zal er nu meer ruimte komen voor interieur styling.

Bijzondere werkplek

Ons kantoor bevindt zich midden in onze studio. Hierdoor worden wij constant geïnspireerd door onze omgeving. Wanneer je door de studio loopt kom je terecht bij onze bureaus waar wij hard werken aan de meest prachtige projecten.

Wil jij dit met je eigen ogen meemaken? Twijfel dan niet om langs te komen of maak een afspraak!

LEES VERDER

externalId=luzano-news-detail-4.2.0&filter[active]=1