Occhio verenigt superieur design met intelligente techniek

Occhio is in de laatste jaren uitgegroeid tot een van de meest succesvolle verlichtingsproducent in de wereld. Als interieur- en lichtontwerpstudio zijn we erg enthousiast over de innovatieve verlichtingsoplossingen uit het assortiment.

Occhio is in de laatste jaren uitgegroeid tot een van de meest succesvolle verlichtingsproducent in de wereld. Als interieur- en lichtontwerpstudio zijn we erg enthousiast over de innovatieve verlichtingsoplossingen uit het assortiment. Occhio lampen hebben een strakke uitstraling en een magnifieke lichtwerking. Hierdoor ben je in staat om intense lichtspellen te creëren en de atmosfeer in een ruimte naar wens te beïnvloeden.

De lampen van Occhio staan direct in interactie met de ruimte waar ze in geplaatst worden, accentueren de mooiste materialen en zijn uiteraard erg gebruiksvriendelijk. Een verrassende aanvulling op jouw interieur. Ons advies: Kom verlichting van Occhio bekijken in onze studio. De lampen van Occhio ervaren werkt simpelweg het beste. Zo krijg je een indruk van de verschillende verlichtingsoplossingen en configuraties én adviseren we je graag.


Occhio: het assortiment

Occhio heeft een breed assortiment aan verlichtingsoplossingen. Van markante hanglampen, wandlampen , vloer- of staande lampen en plafondlampen tot subtiele spots. Wat hebben ze gemeen? Hun ongekende kwaliteit én charme. De imponerende lampen van Occhio zijn eyecatchers op klaarlichte dag, maar zorgen – mede dankzij de lenzen die gebruikt worden – voor de meest spannende lichtwerkingen in de avond. Voor bijna iedere gewenste configuratie kun je terecht bij deze fascinerende verlichtingsproducent.
In onze studio wordt een groot deel van het assortiment gepresenteerd in realistische, ruimtelijke opstellingen. Zo vind je gemakkelijk de juiste lamp voor jouw specifieke situatie.

De boven en onderkant van veel Occhio series kunnen separaat van elkaar worden bediend. De bediening hiervan is touchless. Haal je hand langs de sensor van de lamp en hij zal aan- of uitgaan. Houd je hand een aantal seconden tegen de sensor aan en je stelt de kleurtemperatuur van de lamp in. De warmte van het licht is hierbij instelbaar tussen 2700 en 4000 Kelvin.


Occhio verlichting

 De Mito series van Occhio komen in zeven kleuruitgaven: mat wit, mat zwart, mat zilver, mat goud, rosé goud, bronze en phantom. Series als de Sento voegen hier nog de kleurmogelijkheden: hoogglans chrome en mat chrome aan toe. Maak jouw Occhio lamp uniek door ook het carbon lichaam en de voet ook te voorzien van een gewenste kleur. Opties hierin zijn: mat wit en mat zwart. De Sento serie voegt hier nog de kleurmogelijkheden: hoogglans chrome, mat chrome en hoogglans wit aan toe.


Occhio in onze exclusieve studio

Ben je op zoek naar een fascinerende toevoeging voor jouw interieur of ben je benieuwd naar een specifiek armatuur van Occhio?
Breng een vrijblijvend bezoek aan onze interieur- en lichtstudio. Als jarenlange partner van Occhio kunnen we je voorzien van gericht advies. Daarbij tref je in onze studio een breed assortiment Occhio verlichting aan, kun je verschillende lichtwerkingen uitproberen en configureer je eenvoudig de perfecte lamp voor jouw situatie. Je bent ook welkom om een afspraak te maken.


 

LEES VERDER

externalId=luzano-news-detail-4.2.0&filter[active]=1