Jacco Maris: meer dan standaard verlichting

Het creëren van een maximaal ontwerp uit een minimale hoeveelheid materiaal. Dat is waar het bij Jacco Maris Design allemaal om draait. Dit kleine bedrijf uit Breda levert grootse ontwerpen als het gaat om lichtarmaturen. Handgemaakt, met de fijnste details en altijd met een basis van metaal en staal.

De ontwerpen zijn krachtig, spannend, elegant en vaak ook uniek omdat ontwerper Jacco Maris de meest specifieke wensen van zijn klanten tot in detail in de lampen weet te verwerken. ‘Extraordinary lighting’ is dan ook het credo van de Zuid-Hollanders en tevens de reden waarom deze ontwerper een perfecte partner voor Luzano is.

Ons advies: Kom verlichting van Jacco Maris bekijken in onze studio. Verlichting van Jacco Maris ervaren werkt het beste. Zo krijg je een indruk van verschillende verlichtingsoplossingen en configuraties én adviseren we je graag.

 

Jacco Maris: het assortiment

Jacco Maris heeft met een kleine twintig collecties een indrukwekkend en uitgebreid assortiment. Hanglampen, wandlampen, vloerlampen, plafondlampen; het is er allemaal. Naast het gebruik van staal en metaal, laten de lampen zich kenmerken door de aanwezigheid van leer, messing, koper en andere natuurlijke materialen. ‘Aandacht voor detail, passie, kwaliteit en opvallende ontwerpen zijn de aspecten waarmee wij onszelf onderscheiden. Wij doen het anders dan anders en gaan veel verder dan de standaard lampen’, aldus Bouricus.

Het materiaalgebruik van Jacco Maris blijft altijd het herkenbare element binnen de ontwerpen: gegoten, gebogen en bewerkt metaal in combinatie met verrassende materialen zoals glas of leer.

In onze studio tref je een brede variatie aan lampen uit de collecties van Jacco Maris, maar ook van andere verlichtingsmerken waarmee wij graag samenwerken. We presenteren deze in realistische opstellingen om je een zo goed mogelijke beeld te geven van de invloed van een lamp of meubel.

 

Jacco Maris verlichting 

Neem de imponerende kroonluchter van Jacco Maris, de Ode 1647 (afgebeeld op onderstaande afbeelding). Jacco Maris brengt een ode aan de weelderige kroonluchters die men in de zeventiende eeuw graag zag. Het verschil zit ‘m echter in de vormen en het materiaal. De armen zijn vervaardigd uit gevlochten metaal. Een echte eyecatcher als je het ons vraagt. Het is dan ook niet voor niets dat we zowel de hanglamp als de wandlamp in onze eigen vergaderruimte hebben geplaatst.

 

Jacco Maris in onze exclusieve studio

Zoek je een fascinerende toevoeging voor jouw interieur of ben je nieuwsgierig naar de bijzondere armaturen van Jacco Maris?
Breng gerust een vrijblijvend bezoek aan onze interieur- en lichtstudio. Als jarenlange partner van Jacco Maris kunnen we je voorzien van gericht advies. Maak je liever een afspraak mag dat ook. Daarbij tref je in onze studio een breed assortiment Jacco Maris verlichting aan. Welkom!


 

LEES VERDER

externalId=luzano-news-detail-4.2.0&filter[active]=1