Brokis: uitzonderlijk vakmanschap en sfeervol design

Brokis is een Tsjechisch verlichtingsmerk dat handgeblazen glaswerk combineert met materialen als hout en handmatig geperst metaal. Naar eigen zeggen verlegt het bedrijf ‘de grenzen van hedendaags design met gedurfde lichtcomposities’ en dat is precies waar wij bij Luzano op aanslaan. Een samenwerking kon dan ook niet uitblijven.

Hoewel Brokis vijftien jaar geleden werd opgericht, zit er een tweehonderd jaar oude geschiedenis achter het merk. Ingenieur Jan Rabell is de geestesvader van Brokis en heeft het streven om de kunst van de Boheemse glasblazerij in leven te houden. Gezien de functionele verlichtingsarmaturen, decoratieve objecten en unieke verlichtingsoplossingen lukt dit hem en zijn glaskunstenaars bijzonder goed.

Ons advies: Kom Brokis bekijken in onze studio. Verlichting van Brokis ervaren werkt het allerbeste. In onze studio krijg je een indruk van verschillende verlichtingsoplossingen en configuraties én adviseren we je graag!

Brokis: het assortiment

Met een zevental ontwerpers lukt het Brokis om internationale allure te vergaren met een prikkelend assortiment aan verlichtingsoplossingen. Een kijkje in dit assortiment zal je versteld doen staan. De collecties variëren van hanglampen, vloerlampen, tafellampen en wandlampen. Alle lampen kun je naar wens samenstellen. Zo kun je zelf de glassoort, het materiaal en de kleur van het touw of koord en de gewenste plafondbevestiging selecteren.

Brokis verlichting 

In onze studio-opstellingen tref je een groot assortiment van de Brokis modellen aan. Een voorbeeld van collecties die ons uit het hart gegrepen zijn, zijn de de Brokis Balloon of de Brokis Muffin aan (onderstaande modellen). Denk hierbij aan staande (of liggende), glazen modellen die in verschillende formaten verrassende composities kunnen vormen. Zet het kleinste of middelgrote model op tafel of de grootste variant op de grond en je zult zien dat het dé aandachtstrekker van jouw woning of kantoor wordt. Het grootste model laat zien dat Brokis de vakkundigheid van het glasblazen naar een volgend niveau heeft gebracht. De Balloon lamp en de Muffin lamp zijn in verschillende tinten verkrijgbaar. Ook zijn de materialen van de details naar wens te selecteren.

De lampen van Brokis zijn niet alleen kenmerkend voor de stijl van Brokis, maar ook voor die van Luzano. Precies om die reden kom je ze tegen in onze interieur- en lichtstudio, waar je eveneens een groot aantal verlichtingsoplossingen van andere ontwerpers kunt ontdekken. Om te kunnen ervaren wat een dergelijk ontwerp nu precies met jou en de omgeving doet, presenteren we de modellen van de lichtmerken waarmee wij samenwerken in een realistisch opstellingen. 

Brokis in onze exclusieve studio

Zoek je een fascinerende toevoeging voor jouw interieur of ben je nieuwsgierig naar de bijzondere armaturen van Brokis?
Breng gerust een vrijblijvend bezoek aan onze interieur- en lichtstudio. Je treft een ruim assortiment aan Brokis verlichting in diverse opstellingen aan. Dat gaat je helpen bij je zoektocht naar de perfecte lamp. Je bent van harte welkom in onze studio. Ook ben je met een afspraak welkom.

LEES VERDER

externalId=luzano-news-detail-4.2.0&filter[active]=1