Voor onweerstaanbare interieurs van karakter

Een interieur gaat niet alleen over ruimten, functies en routing. Een interieur draait ook om een boeiende compositie van stoffen en materialen. Waar de voorspelbaarheid stopt, begint de verbazing. En daar waar de ruimte vraagt om een aanraking, groeit de spanning. Zo krijgt ieder interieur iets onweerstaanbaars. Persoonlijk en intiem, of strak en robuust. Wat heb jij voor ogen?

"We zijn geen interieurarchitecten die klanten zoeken voor onze ideeën. Integendeel. Ontwerpen zien wij als een proces van samenwerken."

Jacob van Leeuwen | Oprichter Luzano

Onze werkwijze:

1. Kennismaking

Tijdens ons intakegesprek luisteren wij aandachtig naar jouw ideeën en wensen. We bekijken de (bouw)tekeningen en bespreken jouw verwachtingen over de samenwerking, tijdspad en budget. Na dit gesprek dagen we je uit om ons een indruk te geven van de gewenste stijl, door middel van foto’s, stoffen, materialen, kleuren en persoonlijke elementen.

2. Concept en presentatie

We beginnen met het maken van een plattegrond. Het kan zijn dat jouw woonwensen niet helemaal aansluiten op de huidige of de – door de architect – ontworpen indeling. Hier kunnen dan nog wijzigingen in worden aangebracht, om jouw woning volledig naar wens in te delen. Vervolgens visualiseren we de woning in 3D en werken een voorstel uit voor kleuren, materialen, (maatwerk) meubilair en het lichtplan. De, door jou aangeleverde, input vormt hiervoor de basis. Wij presenteren dit voorstel met gemaatvoerde tekeningen en stalen van de voorgestelde materialen. Deze presentatie is hét moment om feedback te geven op het ontwerp.

3. Het ontwerp

Met jouw feedback gaan wij aan de slag met het definitieve ontwerp. Een gedetailleerd geheel, inclusief lichtplan, kleuren en materialen. Met een 3D tekening komt jouw nieuwe droominterieur echt tot leven. Wij kunnen je tevens geheel ontzorgen in het contact met toeleveranciers. Door ons uitgebreide netwerk van exclusieve leveranciers, zorgen wij dat alles aansluit bij het ontwerp. Want zelfs de kleinste details moeten kloppen.

4. Projectbegeleiding

Wij zijn jouw oren en ogen als het gaat om de realisatie van het project. De kwaliteit, planning en het gestelde budget bewaken wij. Om een project succesvol af te ronden, is scherpe projectbegeleiding onmisbaar.

5. Styling

Ook de inrichting en styling van jouw woning is bij ons in de beste handen. Zo zorgen wij dat het gerealiseerde interieur- en lichtontwerp helemaal samenkomt. Een huis waar je je helemaal thuis voelt, met een Luzano touch. En dat voel je.

De mooiste interieurs ontstaan als onze ontwerpers zo vroeg mogelijk bij je plannen betrokken zijn. Zo ontstaat een symbiotisch geheel - en kunnen we je veel werk uit handen nemen.

Laat je inspireren
in onze studio

Welkom in onze exclusieve interieur- en lichtstudio. Als je onze studio betreedt om jouw eigen plannen te bespreken, betreed je de wereld van onze designers. Een inspirerende omgeving die je uitdaagt een uniek interieur te creëren.