Occhio verenigt superieur design met intelligente techniek

 

Occhio is in de laatste jaren uitgegroeid tot een van de meest succesvolle verlichtingsproducent in de wereld. Als interieur- en lichtontwerpstudio zijn we erg enthousiast over de innovatieve verlichtingsoplossingen uit het assortiment. Occhio lampen hebben een strakke uitstraling en een magnifieke lichtwerking. Hierdoor ben je in staat om intense lichtspellen te creëren en de atmosfeer in een ruimte naar wens te beïnvloeden.

De lampen van Occhio staan direct in interactie met de ruimte waar ze in geplaatst worden, accentueren de mooiste materialen en zijn uiteraard erg gebruiksvriendelijk. Een verrassende aanvulling op jouw interieur.

Bekijk Occhio in de studio
Occhio Io Verticale
Occhio Mito Sospeso
Occhio Sento Lettura

Occhio: het assortiment

 

Occhio heeft een breed assortiment aan verlichtingsoplossingen. Van markante hanglampen, wandlampen en vloerlampen tot subtiele spots. Wat hebben ze gemeen? Hun ongekende kwaliteit én charme. De imponerende lampen van Occhio zijn eyecatchers op klaarlichte dag, maar zorgen – mede dankzij de lenzen die gebruikt worden – voor de meest spannende lichtwerkingen in de avond.
In onze studio wordt een groot deel van het assortiment gepresenteerd in realistische, ruimtelijke opstellingen. Zo vind je gemakkelijk het juiste armatuur voor jouw specifieke situatie.

Occhio Mito Raggio
Occhio Mito Sospeso
Occhio Mito Largo

De boven en onderkant van veel Occhio series kunnen separaat van elkaar worden bediend. De bediening hiervan is toucheless. Haal je hand langs de sensor van de lamp en hij zal aan- of uitgaan. Houd je hand een aantal seconden tegen de sensor aan en je stelt de kleurtemperatuur van de lamp in. De warmte van het licht is hierbij instelbaar tussen 2700 en 4000 Kelvin.

Occhio Mito Volo

Occhio verlichting

De Mito series van Occhio komen in zeven kleuruitgaven: mat wit, mat zwart, mat zilver, mat goud, rosé goud, bronze en phantom. Series als de Sento voegen hier nog de kleurmogelijkheden: hoogglans chrome en mat chrome aan toe. Maak jouw Occhio lamp uniek door ook het carbon lichaam en de voet ook te voorzien van een gewenste kleur. Opties hierin zijn: mat wit en mat zwart. De Sento serie voegt hier nog de kleurmogelijkheden: hoogglans chrome, mat chrome en hoogglans wit aan toe.

Configureer jouw unieke Occhio lamp in de studio!

Occhio mito Alto
Occhio Io Tavolo
Occhio Io Verticale

Occhio in onze exclusieve studio

Ben je op zoek naar een fascinerende toevoeging voor jouw interieur of ben je benieuwd naar een specifiek armatuur van Occhio?
Breng een vrijblijvend bezoek aan onze interieur- en lichtstudio. Doe inspiratie op in onze realistische opstellingen en ga aan de slag met nieuwe ideeën.
Je bent van harte welkom in onze studio.

"In de studio van Luzano kwamen al mijn ideeën tot leven."

Sophie van der Zande | Renwoude

 

Onze designers adviseren en inspireren je graag. Hun voorliefde voor mooie, kwalitatieve materialen is uitgegroeid tot een studio met de beste en meest hoogwaardige merken. Dankzij deze basis en hun jarenlange ervaring, kunnen onze designers je een frisse dosis aan inspiratie meegeven. We ontvangen je graag!

Maak een afspraak en
bekijk Occhio
in onze studio

Of bel 0318 811 600

Onze studio

Bekijk op Google Maps

Bekijk andere exclusieve merken in de studio

Logo Brokis
Logo Delta Light
Logo Jacco Maris Logo Kreon
Logo AangenaamXL