Luzano’s lichtdesign

 

Lichtdesign en Luzano, noem het gerust een twee-eenheid. Wij begrijpen als geen ander dat het design van jouw armaturen de uiteindelijke kroon op het lichtontwerp is. Het moeten de eyecatchers in je woonkamer zijn, de aandachtstrekkers op kantoor of misschien wel de nauwelijks te herleiden lichtbron in je hal. Of het nu om vloerlampen gaat, armaturen aan de muur of verlichting die door montage aan het plafond in zijn volle kracht staat; bij ons vind je het. 

‘Lichtdesign is de combinatie van intrigerende armaturen en spannende lichtwerkingen’

Anne Hardeman | lichtdesigner Luzano

 

We kunnen je meenemen in onze eigen exclusieve interieur- en lichtstudio. Hier bevind je je in de wereld van onze designers. In een omgeving vol realistische, karakteristieke interieurs met daarin fascinerende materiaalkeuzes. Het lichtdesign dat je hier treft, zal je een nieuwe kijk op verlichting geven. Om uiteindelijk lichtadvies op maat te kunnen verzorgen, gaat onze lichtexpert hier met aandacht voor vorm, functie, design én comfort maar wat graag over met je in gesprek. 

Een uitgebreid aanbod aan lichtdesign

 

Luzano werkt samen met een groot aantal exclusieve (internationale) ontwerpers waardoor het aanbod aan lichtdesign zeer uitgebreid is. Neem de armaturen van Brokis, het Tsjechische verlichtingsmerk dat handgeblazen glaswerk (soms van indrukwekkende grootte) samenbrengt met hout en metaal. Of Deltalight, dat zichzelf in de spotlights zet met een subtiele mix van sfeer, elegantie, functionaliteit en design. Ook op het gebied van railverlichting en lichtprofielen is dit internationale merk een grote speler.

Natuurlijk moet een lichtplan van A tot Z kloppen en wil je dat het lichtontwerp daar naadloos op aansluit. Het lichtdesign dat daarbij hoort, hoeft zich echter niet altijd te laten kenmerken door armaturen die in het oog springen. Kreon voelt dat goed aan. De ontwerpers achter dit Belgische merk willen het verschil in een ruimte maken zonder zelf op te vallen. ‘Schoonheid ontstaat niet door het toevoegen van een laatste detail, maar juist door deze weg te halen’, luidt het credo van deze creatieve onderneming. Het is bescheiden, maar invloedrijk lichtdesign.

Toegang tot alles wat lichttechnisch mogelijk is

 

In onze studio vind je een greep uit de collecties van bovenstaande en andere ontwerpers. Onze intensieve samenwerking met deze licht merken maken dat wij indirect toegang hebben tot een gigantisch assortiment. Loop je ondanks dit alles nog altijd met een lichtdesign in je hoofd dat je nog nergens tegen bent gekomen, bedenk dan dat er altijd nog een ontwerper is als Jacco Maris. ‘Alles wat lichttechnisch mogelijk, kunnen wij maken’, garandeert het bedrijf zelf. Kom dus gerust bij ons langs, vertel waar je over droomt en we zetten samen alles in werking om deze uit te laten komen.

Plan eenvoudig een bezoek aan onze studio

We zijn ervan overtuigd dat een bezoek aan onze studio je op ideeën brengt. Onze lichtexperts hebben verschillende opdrachtgevers mogen begeleiden naar hun droom interieur. Kom langs en laat je inspireren!