Subliem interieur Werkendam

In het rustgevende Werkendam bevindt zich een prachtig kantoor gestyled door Luzano. Een project waarbij de opdrachtgever ons volledig toevertrouwde.

Werkendam

PROJECT
eb6cef19-4af5-49c3-894e-6c62742ca7e3

LUZANO

Waar warmte en luxe elkaar ontmoeten

Het is de nieuwe trend van de afgelopen jaren; sfeervol notenhout. Zo zie je dat ook terug in dit project. Notenhout creëert een warme, maar luxe sfeer door de prachtig vlammende nerf. De rustige, maar stoere kleursamenstelling past perfect bij het City chic interieur. Het meubilair is hierbij  elegant en strak van vormgeving. 

Spelen met de effecten van licht

Voor dit lichtplan is rekening gehouden met de interieurstijl van dit kantoor. Voor alle ingebouwde spots zijn er armaturen van Kreon gebruikt. Deze zijn zo geplaatst om de warme en luxe sfeer voor te borduren in het spelen met licht. 

Niet te overbelicht of te donker, maar functioneel en sfeergevend. Boven de vergadertafel en het bureau hangt er een armatuur van Occhio. Zo vindt er geconcentreerd licht plaats, exact waar het nodig is. 

Wij spelen maximaal in op de potentie van jouw ruimte.

Ben je geïnspireerd door dit interieur en wil je een lichtplan laten maken?

Luzano heeft het antwoord op jouw vragen. Vind je het lastig om zelf een lichtontwerp te creëren, dan komen onze binnenhuisarchitecten je graag helpen om tot een lichtspel te komen dat perfect bij je past. Samenwerkingen met diverse lichtproducenten maken dat een lichtadvies op maat binnen handbereik is. We beschikken eveneens over installateurs die geen genoegen nemen met minder dan perfectie om jouw plaatje compleet te krijgen.

 

Onze adviseurs hebben veel opdrachtgevers mogen helpen bij de realisatie van hun ultieme lichtplan. Van complete lichtplannen en armatuurselecties tot ruwe schetsontwerpen. Wij ontvangen je graag in onze creatieve studio. Plan snel en eenvoudig je bezoek aan één van onze designers.

Wil je ook een Luzano interieur?

We werken vanuit een creatieve studio waarin je welkom bent. Een studio die je – dankzij de verschillende kameropstellingen – een impressie geeft van onze filosofie. Hier zie je hoe design, materialisering, meubels, styling en verlichting samenkomen in een imponerende omgeving. Deze studio kan ook voor jou het beginpunt zijn van een inspirerende samenwerking. Twijfel niet en neem contact met ons op. 

Bekijk ook

Wordt geïnspireerd door de interieurs van Luzano.

5d063675-8d59-4b4f-8194-75419c8f4b32

Jouw droominterieur begint hier

Wij ontvangen je graag in onze creatieve studio. Plan snel en eenvoudig je bezoek aan één van onze interieur designers.