Licht,ruimte én sfeer

Met een idyllische locatie aan de bosrand en een adembenemend uitzicht, is deze woning onlangs uitgebreid met een schitterende keuken.

Renswoude

PROJECT
80e0a8b6-0cf2-451f-8119-bb6de5907003

IMG_5847-011.jpg

de woonkeuken, het kloppende hart van het huis

Onze interieurdesigner heeft in nauwe samenwerking met de bewoners deze prachtige keuken ontworpen, waarbij klassiek en modern hand in hand gaan. Het klassieke karakter van het huis is harmonieus gecombineerd met een strakke, eigentijdse aanbouw, wat zowel van binnen als van buiten een verrassende uitstraling creëert. Deze geslaagde mix van klassiek en modern maakt dit huis absoluut uniek.

De perfecte fusie van klassiek en modern

Dankzij de royale raampartijen stroomt natuurlijk licht overvloedig binnen. De keuze voor gebeitst eikenhout, subtiele stalen accenten en het marmeren blad, gecombineerd met de naadloze microcement vloer, creëert een warme en ruimtelijke atmosfeer in dit huis. De doorkijkhaard versterkt de verbinding tussen de eetkamer en de ruimte waar je kunt wegdromen, terwijl je geniet van het panoramische uitzicht door de grote vensters.

In een andere hoek van de keuken hebben we een exclusieve drankenpantry gecreëerd. Een elegante plek om je meest verfijnde servies en kristalheldere glazen te presenteren. De schappen zijn voorzien van een sfeervolle verlichting die je naar eigen smaak kunt aanpassen voor de perfecte ambiance.

De keuken is vervaardigd door Elusso. 

Wij spelen maximaal in op de potentie van jouw ruimte. 

Ben je geinspireerd door dit interieur en wil je weten wat onze interieur designers voor je kunnen betekenen?

 

Licht, schaduw, meubels, persoonlijke voorwerpen en voorkeuren; er zijn bijzonder veel onderdelen om rekening mee te houden tijdens interieurstyling. Vooral omdat al deze onderdelen een harmonieus geheel moeten vormen dat aansluit op jouw verlangen. Om deze doelstelling te behalen hebben we een studio ontwikkeld. Een studio waarin onze visie op interieurstyling zichtbaar en voelbaar is.

 

WIl je weten wat onze interieur designers voor jouw wensen en dromen kunnen betekenen, twijfel dan zeker niet om een afspraak te maken of even langs te komen in onze exclusieve studio. We zien uit naar je komst!

Wil je ook een Luzano interieur?

We werken vanuit een creatieve studio waarin je meer dan welkom bent. Een studio die je dankzij de verschillende kameropstellingen – een impressie geeft van onze filosofie. Hier zie je hoe design, materialisering, meubels, styling en verlichting samenkomen in een imponerende omgeving. Deze studio kan ook voor jou het beginpunt zijn van een inspirerende samenwerking. 

Bekijk ook

Word geïnspireerd door de interieurs van Luzano.

49cae80f-adc8-11ed-9ae7-02a24b8d59a7,5d063675-8d59-4b4f-8194-75419c8f4b32

Jouw droominterieur begint hier 

Wij ontvangen je graag in onze creatieve studio. Plan snel en eenvoudig je bezoek aan één van onze designers.