Modern en harmonieus

In het pittoreske Maartensdijk heeft onze getalenteerde interieurontwerper een interieur gecreëerd die de perfecte synergie tussen moderniteit en harmonie belichaamt. Met aandacht voor detail en een diepgaand begrip van de klantbehoefte heeft zij, in nauwe samenwerking met de opdrachtgever, een interieur ontworpen dat zowel verfijnd als comfortabel is.

Maartensdijk

PROJECT
32f198dd-2408-461e-8029-e6665051c6c5

IMG_6221-011.jpg

Een leefruimte die zowel comfort als persoonlijkheid weerspiegeld

Onze interieurontwerper is samen met de klant op pad geweest om meubels uit te kiezen voor het interieur. Dit directe contact met de klant is van cruciaal belang wanneer mensen ervoor kiezen om hun interieur toe te vertrouwen aan de expertise van Luzano.

Wat dit interieur bijzonder maakt, is de bekwaamheid van de interieurontwerper om de voorkeuren van de klant om te zetten in een concreet ontwerp dat een gevoel van volledig comfort opwekt. Het eindresultaat is een verfijnde en luxueuze leefruimte die niet alleen de persoonlijkheid van de bewoners weerspiegelt, maar ook een tijdloze elegantie uitstraalt.

Maatwerk

Een opvallend kenmerk van dit interieur zijn de prachtige meubelstukken die op maat zijn gemaakt. Deze dienen niet alleen als tafel, maar vormen tevens een verrijking voor de uitstraling van de ruimte. De interieurontwerper heeft deze tafels ontworpen, vervolgens zijn ze vervaardigd door Elusso en afgewerkt met microcement. Elk detail is zorgvuldig overwogen en met vakkundigheid door ons team uitgevoerd, waardoor deze op maat gemaakte elementen naadloos samensmelten met de rest van het interieur.

Wij onthullen de pracht van jouw ruimte. 

Ben je geinspireerd door dit interieur en wil je weten wat onze interieur designers voor je kunnen betekenen?

 

Licht, schaduw, meubels, persoonlijke voorwerpen en voorkeuren; er zijn bijzonder veel onderdelen om rekening mee te houden tijdens interieurstyling. Vooral omdat al deze onderdelen een harmonieus geheel moeten vormen dat aansluit op jouw verlangen. Om deze doelstelling te behalen hebben we een studio ontwikkeld. Een studio waarin onze visie op interieurstyling zichtbaar en voelbaar is.

 

WIl je weten wat onze interieur designers voor jouw wensen en dromen kunnen betekenen, twijfel dan zeker niet om een afspraak te maken of even langs te komen in onze exclusieve studio. We zien uit naar je komst!

Wil je ook een Luzano interieur?

We werken vanuit een creatieve studio waarin je meer dan welkom bent. Een studio die je dankzij de verschillende kameropstellingen – een impressie geeft van onze filosofie. Hier zie je hoe design, materialisering, meubels, styling en verlichting samenkomen in een imponerende omgeving. Deze studio kan ook voor jou het beginpunt zijn van een inspirerende samenwerking. 

Bekijk ook

Word geïnspireerd door de interieurs van Luzano.

49cae80f-adc8-11ed-9ae7-02a24b8d59a7,5d063675-8d59-4b4f-8194-75419c8f4b32

Jouw droominterieur begint hier 

Wij ontvangen je graag in onze creatieve studio. Plan snel en eenvoudig je bezoek aan één van onze designers.