Harmonie tussen heden en verleden 

Vandaag de dag schittert deze historische boerderij uit 1934 met een geheel nieuwe betekenis, getransformeerd van een eenvoudige boerderij naar een hedendaagse, warme gezinswoning.

Leersum

PROJECT
41be8b20-9865-4166-911d-e286539862b7

Luzano - villa in Leersum

een harmonieuze samensmelting van warme kleuren 

Dit interieurproject vormt een geslaagde combinatie van historische en eigentijdse elementen, waarbij de aantrekkelijke kenmerken van de boerderij perfect samensmelten met moderne esthetiek. De opdrachtgever had behoefte aan een warm en uitnodigend gezinshuis dat tevens functioneel was. 

In nauwe samenwerking met Delektro hebben we een doordacht lichtplan ontworpen dat van grote waarde is voor de sfeer. De prachtige Kreon-designspots zijn subtiel geïntegreerd in het houten balkenplafond en langs de muur bij de trap naar boven, waardoor een sfeervolle verlichting ontstaat en de ruimtes verrijkt. Boven het eiland zweeft een unieke lamp, Night Birds genaamd, afkomstig van het gerenommeerde merk Brokis. Deze verlichtingskeuze voegt een exclusieve ambiance toe aan de ruimte.

Een combinatie van rust en sfeer

In de voorkamer van deze historische boerderij hebben we een gezellige en warme sfeer gecreëerd door de hele ruimte in dezelfde kleur te dompelen. Daarnaast hebben we een muur bekleed met behang dat een suède textuur heeft, wat niet alleen voor een knusse uitstraling zorgt, maar ook helpt om het geluid te dempen. Voor het meubilair hebben we gekozen voor zachte, lichte tinten, waardoor de ruimte een harmonieus en knuffelbaar gevoel krijgt.

De woonkamer is een gezellig toevluchtsoord voor het hele gezin, met als middelpunt de ingebouwde haard, omringd door comfortabele, zachte banken. Op de houten visgraadvloer ligt een hoogpolig organisch vloerkleed. 

Wij spelen maximaal in op de potentie van jouw ruimte. 

Ben je geinspireerd door dit interieur en wil je weten wat onze interieur designers voor je kunnen betekenen?

 

Licht, schaduw, meubels, persoonlijke voorwerpen en voorkeuren; er zijn bijzonder veel onderdelen om rekening mee te houden tijdens interieurstyling. Vooral omdat al deze onderdelen een harmonieus geheel moeten vormen dat aansluit op jouw verlangen. Om deze doelstelling te behalen hebben we een studio ontwikkeld. Een studio waarin onze visie op interieurstyling zichtbaar en voelbaar is.

 

WIl je weten wat onze interieur designers voor jouw wensen en dromen kunnen betekenen, twijfel dan zeker niet om een afspraak te maken of even langs te komen in onze exclusieve studio. We zien uit naar je komst!

Wil je ook een Luzano interieur?

We werken vanuit een creatieve studio waarin je meer dan welkom bent. Een studio die je dankzij de verschillende kameropstellingen – een impressie geeft van onze filosofie. Hier zie je hoe design, materialisering, meubels, styling en verlichting samenkomen in een imponerende omgeving. Deze studio kan ook voor jou het beginpunt zijn van een inspirerende samenwerking. 

Bekijk ook

Word geïnspireerd door de interieurs van Luzano.

49cae80f-adc8-11ed-9ae7-02a24b8d59a7,5d063675-8d59-4b4f-8194-75419c8f4b32

Jouw droominterieur begint hier 

Wij ontvangen je graag in onze creatieve studio. Plan snel en eenvoudig je bezoek aan één van onze designers.