Sereen en warm

Ontdek de sereniteit van dit prachtige huis, gelegen te midden van groene weilanden waar 's ochtends reeën vrij rondlopen. De essentie van het huis wordt gekenmerkt door lichtheid, met overvloedig natuurlijk licht dat binnenstroomt door de vele raampartijen, waardoor een warm en uitnodigend geheel ontstaat.

Hilversum

PROJECT
99341fbe-39b5-4ef9-92f0-f3bbd2b6798c

IMG_6348-011.jpg

chique natuurlijkheid

In het interieur vinden we een harmonieuze mix van stijl en comfort. De meubels zijn zorgvuldig gekozen, waarbij lichte tinten overheersen en twee opvallende warme oranje stoeltjes fungeren als ware blikvangers. Een op maat gemaakt organisch wollen vloerkleed voegt een prachtig accent toe aan de strakke microcement vloer, waardoor een naadloze en esthetisch aantrekkelijke ruimte ontstaat.

De keuken is een meesterwerk op zich, met een bronzen lakafwerking en zachte, ronde hoeken die een chique en toch vriendelijke uitstraling creëren.

Boven de eetkamertafel hangen elegante lampen van Occio, perfect afgestemd op het kunstwerk aan de muur erachter, wat de ruimte een verfijnde en samenhangende sfeer geeft.

Wij onthullen de pracht van jouw ruimte. 

Ben je geinspireerd door dit interieur en wil je weten wat onze interieur designers voor je kunnen betekenen?

 

Licht, schaduw, meubels, persoonlijke voorwerpen en voorkeuren; er zijn bijzonder veel onderdelen om rekening mee te houden tijdens interieurstyling. Vooral omdat al deze onderdelen een harmonieus geheel moeten vormen dat aansluit op jouw verlangen. Om deze doelstelling te behalen hebben we een studio ontwikkeld. Een studio waarin onze visie op interieurstyling zichtbaar en voelbaar is.

 

WIl je weten wat onze interieur designers voor jouw wensen en dromen kunnen betekenen, twijfel dan zeker niet om een afspraak te maken of even langs te komen in onze exclusieve studio. We zien uit naar je komst!

Wil je ook een Luzano interieur?

We werken vanuit een creatieve studio waarin je meer dan welkom bent. Een studio die je dankzij de verschillende kameropstellingen – een impressie geeft van onze filosofie. Hier zie je hoe design, materialisering, meubels, styling en verlichting samenkomen in een imponerende omgeving. Deze studio kan ook voor jou het beginpunt zijn van een inspirerende samenwerking. 

Bekijk ook

Word geïnspireerd door de interieurs van Luzano.

49cae80f-adc8-11ed-9ae7-02a24b8d59a7,5d063675-8d59-4b4f-8194-75419c8f4b32

Jouw droominterieur begint hier 

Wij ontvangen je graag in onze creatieve studio. Plan snel en eenvoudig je bezoek aan één van onze designers.