Subliem interieur op de Veluwe

Een prachtige villa op de Veluwe. Gebouwd begin 1900 en sinds kort gerenoveerd. We zijn met alle betrokken partijen tot dit mooie resultaat gekomen. 

gelderland

PROJECT
dc760073-3779-4625-a8a1-4e87af90c2c8

Luzano Villa tour in een prachtig plaatsje van Gelderland

een warme samenstelling van kleur

De warmte die terugkomt in de kleursamenstelling is specifiek afgestemd op het monumentale van deze woning. Met eenheid voorop is er daarom gekozen om de monumentale kleuren terug te laten komen in de traploper. Het design plafond is een echte eyecatcher in dit interieur en zorgt voor een mix tussen klassiek en modern. 

De keuken en wijnkast zijn verzorgd door Lodder Keukens. In het streven naar perfectie en het creëren van een unieke leefomgeving hebben wij samengewerkt met Toke Peelen en architect Casper van den Akker van Bronsvoort Blaak Architecten.

Een combinatie van rust en concentratie

Onmisbaar voor deze villa is het zorgvuldige ontworpen lichtplan. In het design plafond zie je design spots van Kreon terugkomen die dit unieke plafond uitlichting. Boven de eettafel, die zich bevindt in de luxe keuken, is er gekozen voor prachtige verlichting van Sipek en Spalek. 

De indrukwekkende badkamer van deze villa is voorzien van een prachtig vrijstaand bad dat wordt uitgelicht met armaturen van Kreon. Om de concentratie in de werkkamer te optimaliseren zijn de armaturen zo geplaatst dat er een sfeervolle setting is waar ontspanning plaats kan vinden, maar er ook volop concentratie mogelijk is.

Wij spelen maximaal in op de potentie van jouw ruimte. 

Ben je geinspireerd door dit interieur en wil je weten wat onze interieur designers voor je kunnen betekenen?

 

Licht, schaduw, meubels, persoonlijke voorwerpen en voorkeuren; er zijn bijzonder veel onderdelen om rekening mee te houden tijdens interieurstyling. Vooral omdat al deze onderdelen een harmonieus geheel moeten vormen dat aansluit op jouw verlangen. Om deze doelstelling te behalen hebben we een studio ontwikkeld. Een studio waarin onze visie op interieurstyling zichtbaar en voelbaar is.

 

WIl je weten wat onze interieur designers voor jouw wensen en dromen kunnen betekenen, twijfel dan zeker niet om een afspraak te maken of even langs te komen in onze exclusieve studio. We zien uit naar je komst!

Wil je ook een Luzano interieur?

We werken vanuit een creatieve studio waarin je meer dan welkom bent. Een studio die je dankzij de verschillende kameropstellingen – een impressie geeft van onze filosofie. Hier zie je hoe design, materialisering, meubels, styling en verlichting samenkomen in een imponerende omgeving. Deze studio kan ook voor jou het beginpunt zijn van een inspirerende samenwerking. 

Bekijk ook

Word geïnspireerd door de interieurs van Luzano.

49cae80f-adc8-11ed-9ae7-02a24b8d59a7

Jouw droominterieur begint hier 

Wij ontvangen je graag in onze creatieve studio. Plan snel en eenvoudig je bezoek aan één van onze designers.