Intiem en sfeervol

In het schilderachtige Dordrecht, een plek langs de kronkelende waterwegen van de Biesbosch hebben we met zorg een charmante woning ingericht. Ondanks haar bescheiden omvang, straalt deze woning karakter en gezelligheid uit.

Dordrecht

PROJECT
0fb67ad0-1a8b-4231-b34e-b697472a845d

IMG_5961-01.jpg1 (1).jpg

design en functionaliteit verenigd

In deze woning is de op maat gemaakte inbouwkast, ontworpen door onze interieurdesigner, een absolute blikvanger en buitengewoon veelzijdig. De kast siert een groot deel van de wand, waarbij zelfs de prachtige doorkijkhaard op een ingenieuze manier in het ontwerp is geïntegreerd. Deze doorkijkhaard verbindt op elegante wijze de woonkamer met de ontvangsthal onder de zwevende trap. De kastenwand is luxueus bekleed met echt suède van Alphenberg en fungeert tevens als een stijlvolle vitrine voor kostbare pronkstukken, waardoor de ruimte een warme en karaktervolle uitstraling krijgt.

Molteni & C

In de woonkamer hebben we gekozen voor zitmeubels van het gerenommeerde Italiaanse merk Molteni & C. Angelo Molteni, een visionair geboren in 1912, richtte zijn eigen bedrijf op in Giussano, dat zich vandaag de dag bevindt in het provinciale meubeldistrict van Monza en Brianza. Zijn ambachtelijke werkplaats groeide al snel uit tot een synoniem voor topkwaliteitsproducten.

Onze opdrachtgever heeft gekozen voor het prachtige Octave-model in een tijdloze, neutrale kleur. De leren dienblad-inzet voegt een speels element toe en biedt tevens een podium om fraaie objecten in de schijnwerpers te zetten

Wij onthullen de pracht van jouw ruimte. 

Ben je geinspireerd door dit interieur en wil je weten wat onze interieur designers voor je kunnen betekenen?

 

Licht, schaduw, meubels, persoonlijke voorwerpen en voorkeuren; er zijn bijzonder veel onderdelen om rekening mee te houden tijdens interieurstyling. Vooral omdat al deze onderdelen een harmonieus geheel moeten vormen dat aansluit op jouw verlangen. Om deze doelstelling te behalen hebben we een studio ontwikkeld. Een studio waarin onze visie op interieurstyling zichtbaar en voelbaar is.

 

WIl je weten wat onze interieur designers voor jouw wensen en dromen kunnen betekenen, twijfel dan zeker niet om een afspraak te maken of even langs te komen in onze exclusieve studio. We zien uit naar je komst!

Wil je ook een Luzano interieur?

We werken vanuit een creatieve studio waarin je meer dan welkom bent. Een studio die je dankzij de verschillende kameropstellingen – een impressie geeft van onze filosofie. Hier zie je hoe design, materialisering, meubels, styling en verlichting samenkomen in een imponerende omgeving. Deze studio kan ook voor jou het beginpunt zijn van een inspirerende samenwerking. 

Bekijk ook

Word geïnspireerd door de interieurs van Luzano.

49cae80f-adc8-11ed-9ae7-02a24b8d59a7,5d063675-8d59-4b4f-8194-75419c8f4b32

Jouw droominterieur begint hier 

Wij ontvangen je graag in onze creatieve studio. Plan snel en eenvoudig je bezoek aan één van onze designers.