Een uitdagend lichtadvies

 

Als groot liefhebber van uitdagende lichtspellen mag je van Luzano kwaliteit verwachten als het om lichtadvies gaat. Spelen met licht, schaduw en armatuur. Net zo lang totdat er een balans ontstaat waarbij jij je compleet op je gemak voelt. Om tot dat punt te komen en een lichtadvies op maat te kunnen verzorgen, zijn er een hoop aspecten waar goed over nagedacht moet worden. Met onze ervaring en expertise kun je er gerust vanuit gaan dat geen onderdeel onderbelicht blijft en jouw ideaalbeeld werkelijkheid zal worden.

Hét advies op jouw wens

 

Welk type armatuur past het best in jouw woonkamer of kantoor? welk soort licht moet het model geven, functioneel of juist sfeervol? Op welke plek komt de lamp te staan of hangen? Welk gevoel wil je dat het jou geeft? Wat doet de lamp in samenspel met andere armaturen en hoe gedijt jouw zorgvuldig samengestelde interieur bij dit licht? Het is zomaar een greep uit de vele vragen die belangrijk zijn bij het opstellen van een lichtadvies om vervolgens een gedegen lichtontwerp te kunnen schetsen. Gelukkig hoef je daar niet zelf alle antwoorden op te hebben, maar kun je gebruik maken van de technische kennis en expertise van onze lichtexpert.

Wij beschouwen het lichtadvies als een overkoepelend begrip waar het lichtplan onder hangt, maar waar ook productadvies in opgenomen is, waar 3D-visualisaties aan gekoppeld worden en waar metingen in staan die weergeven hoeveel energie er met het uiteindelijke plan wordt verbruikt of juist bespaard. Een compleet document. We zien lichtadvies dan ook als een proces van samenwerken. Jouw wensen, ambities en specifieke ideeën zijn ons vertrekpunt. Daaraan voegen wij onze creativiteit, technische kennis en jarenlange ervaring toe. 

Eindeloze mogelijkheden leiden tot exclusieve lichtadviezen

 

De spil in dit advies is onze lichtadviseur. Om echter tot een succesvol geheel te komen, mogen smaakmakende lichtproducenten niet ontbreken. Wij werken samen met een groot aantal (internationale) ontwerpers zoals Occhio, Brokis, Jacco Maris, Kreon en Delta Light. Deze bedrijven hebben met uniek lichtdesign voor werkelijk ieder interieur wel een oplossing. De mogelijkheden zijn eindeloos, geen lichtadvies is hetzelfde.

Of je jouw nieuwe woning vanaf de grond af aan mag aankleden of je het huidige interieur van nieuwe impulsen gaat voorzien; bij ons zit je goed voor lichtadvies op maat. Zoals je inmiddels weet, komt er nogal wat kijken bij het opstellen van zo’n advies en we begrijpen het daarom als geen ander dat je behoefte aan inspiratie groot is. In onze licht- en interieurstudio zal je dat zeker opdoen. Kom gerust eens bij ons langs in Ede, hier vind je alles wat je zoekt op het gebied van lichtdesign. Vertel onze expert over jouw wensen en wij komen met een advies waar je serieuze stappen mee kunt zetten.

Interieur- en lichtadviseur Anne Hardeman | Luzano

Plan eenvoudig een bezoek aan onze studio

We zijn ervan overtuigd dat een bezoek aan onze studio je op ideeën brengt. Onze lichtexperts hebben verschillende opdrachtgevers mogen begeleiden naar hun droom interieur. Kom langs en laat je inspireren!