Interieur- en lichtstudio

Welkom in onze exclusieve interieur- en lichtstudio. Als je onze studio betreedt om jouw plannen te bespreken, betreed je de wereld van onze designers. Een inspirerende omgeving, die je uitdaagt een uniek interieur te creëren.

De ontwerpers van karakteristieke interieurs waarin stijl en emotie samengaan

INTERIEURONTWERP

Luzano ontwerpt interieurs. Van specifieke ruimten tot complete panden. We creëren de atmosfeer, bedenken de routing, ontwerpen meubels, adviseren bij kleurkeuze en materialisering en blijven betrokken tot en met de styling. Tijdens de realisatie kunnen we zorgdragen voor projectmanagement en directievoering.

LICHTPLAN

Luzano is een specialist in het maken van lichtplannen. Zo’n lichtplan zien we niet (alleen) als een technisch document. Het is de creatieve basis van de atmosfeer in een ruimte. Om die basis te leggen, zijn twee dingen nodig. De creativiteit van een ontwerper én de technische kennis van een lichtexpert. De combinatie van die twee maakt Luzano – en straks: je interieur – uniek.

VILLA'S EN KANTOREN

We tekenen voor de inrichting van villa's en kantoren. Dat doen we voor opdrachtgevers die waarde hechten aan stijl en kwaliteit. We zijn goed in het ontwerpen van exclusieve omgevingen en interieurs voor het hoge segment. Daarbij zijn we pragmatisch genoeg om de juiste aandacht te geven aan vorm én functie. Aan design én comfort.

INTERIEUR- EN LICHTSTUDIO

We werken vanuit een creatieve studio waarin je welkom bent. Een studio die je – dankzij de verschillende kameropstellingen – een impressie geeft van onze filosofie. Hier zie je hoe design, materialisering, meubels, styling en verlichting samenkomen in een imponerende omgeving. Deze studio kan ook voor jou het beginpunt zijn van een inspirerende samenwerking.

"De studio is het perfecte uitgangspunt voor jouw interieur en lichtontwerp. Verrassende toepassingen van materialen en exclusieve merken dagen je uit om een uniek ontwerp te creëren."

Jacob van Leeuwen, oprichter Luzano

Waar ideeën samenkomen

 

Ontwerpen zien wij als een proces van samenwerken. Jouw smaak, ambities en specifieke ideeën zijn ons vertrekpunt. Daaraan voegen wij onze creativiteit, technische kennis en jarenlange ervaring toe. Zo hebben we voor velen hun droominterieur mogen realiseren.

 

Onze studio is de thuisbasis van een karakteristiek interieur. We hebben de beste en meest exclusieve materialen zorgvuldig geselecteerd. Ruimten zó ingericht om je een beeld te geven van verrassende mogelijkheden.

Het samenspel van jouw materiaal- en kleurkeuzes oefenen straks een belangrijke invloed uit op je droominterieur. Hiervoor zijn heldere en scherpe keuzes essentieel. Wij helpen je graag!

Maak een afspraak in de studio

Of bel 0318 811 600

Openingstijden Studio
Alle werkdagen geopend van 08:30 uur tot 17:00 uur
*Op aanvraag is een bezoek tijdens avonduren of in het weekend ook mogelijk.

Onze studio

Bekijk op Google Maps

Exclusieve merken in onze studio

Logo Occhio Logo Brokis Logo Kreon Logo Jacco Maris
Logo Delta Light
Logo AangenaamXL